Most Popular


Portugal manager Santos roste Ronaldo
Efter at holdet vandt FIFA Confederations Cup tredjepladsen, understregede Portugals træner Fernando Santos, at Portugal-holdet ville være mere spændende, hvis ... ...

Køb Liverpool Trøje at fortsætte med at støtte holdet

Rated: , 0 Comments
Total hits: 2
Posted on: 10/31/17

I en Premier League sidste weekend var Liverpool hjemme med en 3: 0 sejr over Huddersfield Town, men Liverpool fans var ikke tilfredse. Nogle fans kan simpelthen ikke bære eller slukke Billige Fodboldtrøjer for at vise utilfredsstillende tilstand.

Liverpools seneste spil er i dårlig form. Kampen var den første sejr af deres næsten fire runder af Premier League. Fansen på Anfield Stadium var ikke begejstrede under kampen. Selv efter kampen er forbi, vil der være Liverpool fans booing. "Hvis man kun ser på fansens præstationer, ved du virkelig ikke hvilken side der vinder," sagde medierne. "Mens Liverpool manager Jürgen Klopp opfordrer fansne til at fortsætte med at støtte holdet og fortsæt med at Køb Liverpool Trøje for at juble for holdet!" Frustrationen af ​​fansen får mig til at føle sig beklagelig, at det vil skade Liverpools spillere når de siger 'du er ikke god nok', hvilket vil medføre problemer. ”

Selv modstanderens leder sagde: "I de sidste tre år er jeg kommet til dette stadion mange gange, men jeg har aldrig været opmærksom på, at Anfield Stadium bliver så stille." "Det er klart, at Liverpool-fans udtrykker deres utilfredshed på denne måde, og hvis Liverpool-holdet ikke reagerer stærkt, kan det være mere akavet." Håber Liverpool hold kan genoplive. Selvfølgelig vil vores hjemmeside også opdatere de seneste dynamiske nyheder, og i den del af Billige Fodboldtrøjer butik vil der være en række rabatter, der tjener flertallet af fans. Klik på linket for at se mere.

 

Kob-Liverpool-Troje-at-fortsette-med-at-stotte-holdet
>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?