Most Popular


Portugal manager Santos roste Ronaldo
Efter at holdet vandt FIFA Confederations Cup tredjepladsen, understregede Portugals træner Fernando Santos, at Portugal-holdet ville være mere spændende, hvis ... ...

Barcelona fodbold skjorte børn er glade for holdets første sted

Rated: , 0 Comments
Total hits: 10
Posted on: 09/12/17

På trods af Neymars afgang for at lade Barca være stolt af "MSN Combination" desintegreres, men holdet synes at have været i ligaen for at genvinde den tidligere skarphed. har Fodboldtøj til børn helt sikkert at genoplive deres begejstring for holdet. I 3. runde La Liga scorede Barca i går en 5-0 sejr mod Respanyol ved Nou Camp, og Messi viste et hat-trick spil. Gerard Pique er en god tilføjelse, Ousmane Dembélé første udseende hjælper Luis Suárez scoret. Barca førte de 4 point i Real Madrid efter en 3 sejrstrækning og toppede La Liga-positionerne.

Barca i de foregående 16 spil i La Liga og Espanyol i samme by derby for at opnå 13 sejr 3 flad ubesejret, i dette spil Luis Suárez skader comeback, den nye spiller Ousmane Dembélé også optrådt på listen over erstatninger. Barca er meget sikker på at få 3 point. Messi afsluttede et hattrick i løbet af 66 minutter i kampen, hvilket også gav manager Ernesto Valverde Tejedor en god grund til at rotere lineupet. Den nye spiller Ousmane Dembélé erstattede Gerard Deulofeu Lázaro debut, hans første udseende i Barca. Paulinho og Andre Gomes erstattede også Sergi Busquets og Andres Iniesta. Ousmane Dembélés første udseende var aktiv. I de første 91 minutter ligger franskmanden i den anden side af det begrænsede område af højre sideforskydning, den ubeskyttede Luis Suárez er tæt på skubbet, hjælper Barca lås 5-0 af den store score. Barcelona fodboldtøj til børn på publikum var alle jublede og glade. Det var også en stor sejr for dem.

Ernesto Valverde Tejedor i spillet efter at have talt om udførelsen af ​​den nye, sagde: "Ousmane Dembélé debut Arena, jeg er meget tilfreds, Paulinho er også." De vil gradvist tilpasse sig vores spil. Spilleren Ousmane Dembélés overførselsgebyr er den højeste i Barca historie, men han har arbejdet meget hårdt siden kampen, og holdet er taknemmeligt for ham. "5: 0 er så langt Ernesto Valverde Tejedor ledede Barca i ligaen for at vinde den største score. Efter kampen sagde Ernesto Valverde Tejedor, at der i de 3 første runder af ligaen, der leder Real Madrid 4 point, føler sig meget godt. , for at fejre dette fantastiske øjeblik, kan fans også bestille Fodboldtrøjer 17/18 online som en samling. Derfor giver vores hjemmeside også det bedste valg til fans. Du kan også tilpasse dine egne trøjer. Klik på linket for flere detaljer.

Barcelona-fodbold-skjorte-born-er-glade-for-holdets-forste-sted>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?